header 1200x220

VÅR VISJON

Web Norgeble etablert i 1997 og har i 20 år hjulpet små og store virksomheter med å lykkes på web.  Med tjenesten ww.boidanmark.no ønsker vi å være et foretrukket valg når "sultne" nordmenn ønsker seg sitt eget drømmested i Danmark. 

Vårt mål er å formidle de beste tilbud fra ulike meglerforretninger i Danmark - både på Jylland og Sjælland ved å sette deg som kunde direkte i kontakt med en dyktig megler som kan hjelpe deg med din drøm. 

For meglerforretningen

Alle meglerforretninger tilbys en avtale med oss ved å registrere seg som partner under fanen "Registrer eiendomsmegler".  Vi vil så hjelpe din forretning med å markedsføre dine kunders prospect mot kjøpelystne kunder i Norge, både her på denne websiden og i sosiale medier - gjennom vårt eget interessekartotek osv som igjen er en vinn vinn effekt for alle parter. Tjenesten er selvbetjent og dere registrere selv hvert enkelt oppdrag i et enkelt og intuitivt oppsett i våres annonse-modul.  Klikk HER for mer informasjon. 

For kunde

Alle prospekts som ligger på denne websiden er lagt inn av de respektive meglerforretninger selv som også har ansvar for alt innhold i annonsen. Alle henvendelser må derfor til enhver tid rettes til meglerforretninger som vil hjelpe med svar på dine spørsmål.  Husk at det har aldri hvert lettere å få tillatelse til å kjøpe bolig i Danmark enn nå. De fleste meglerne hjelper deg med å søke ministeriet om tillatelse, men i gitte tilfeller trenger man heller ikke søke.